Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2010

Το Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2010, διοργανώνεται από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου 2010 στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί Διεθνής Αξιολόγηση (Classification) καθώς και σεμινάριο αξιολόγησης. Οι νέοι αθλητές (ΌΧΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ή ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΌΡΑΣΗΣ) θα πρέπει να συμπληρώσουν στα αγγλικά τη σχετική φόρμα προκειμένου να περάσουν τη διαδικασία της αξιολόγησης. Προϋπόθεση για να περάσουν διεθνές classification οι αθλητές θα πρέπει να έχουν license για το 2010.

Η έκδοση license εξασφαλίζει στους αθλητές τα παρακάτω:
1. Να γίνει δεκτός ένας αθλητής σε ένα Παγκόσμιο ή άλλο Πρωτάθλημα της IPC.
2. Να αναγνωριστεί η επίδοση του και να αναγραφεί στις Παγκόσμιες Λίστες. Συγκεκριμένα αθλητές που θέλουν να πιάσουν π.χ. το Αʼ όριο ή Βʼ όριο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου πρέπει να έχουν εκ των προτέρων IPC license.
3. Να αναγνωριστεί ένα Παγκόσμιο ή Πανευρωπαϊκό ρεκόρ.
4. Να περάσει από τη διαδικασία της Διεθνούς Αξιολόγησης.

Καλή επιτυχία σε όλους

(αναδημοσίευση απο Disabled.gr/forum)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου