Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΜΕΑ

Ένα ακόμα μετάλλιο, το τρίτο της, κατέκτησε η ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης των ΑΜΕΑ που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν.

Πρόκειται για το χάλκινο μετάλλιο που πήρε ο Βασίλης Τσαγκάρης στα 50 μ πρόσθιο των ανδρών (κατηγορία SΒ3), ενώ παράλληλα υπήρχαν και αρκετά ακόμα πλασαρίσματα των κολυμβητών – κολυμβητριών μας μέσα στην πρώτη οκτάδα.

Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν οι Έλληνες κολυμβητές – κολυμβήτριες στην πέμπτη ημέρα των αγώνων:

Στα 50 μ πρόσθιο των ανδρών (κατηγορία SΒ3) o Βασίλης Τσαγκάρης ήταν τρίτος με 50.71 και ο Κώστας Καραούζας πέμπτος με 56.43, Στα 50 μ πρόσθιο των γυναικών (κατηγορία SΒ2) η Σεμίχα Ριζάογλου ήταν τέταρτη με 1:33.19, στα 50 μ πρόσθιο των ανδρών (κατηγορία SΒ2) ο Γιάννης Κωστάκης ήταν έκτος με 1:08.91.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι τώρα η ελληνική ομάδα έχει άλλα δυο μετάλλια, ένα ασημένιο με τον Χρήστο Ταμπαξή στα 50 μ ελεύθερο ανδρών (κατηγορία S1) και ένα χάλκινο με τον Χαράλαμπο Ταυγανίδη στα 50 μ ελεύθερο των ανδρών (κατηγορία S13).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου