Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

H "ΑΧΤΙΔΑ", στα Ιωάννινα

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου "ΑΧΤΙΔΑ", στα Ιωάννινα, που αφορά την υποστήριξη γονέων και παιδιών με διαταραχές, αποκλίσεις και αναπηρίες.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου "ο σύλλογος μας επιζητά την κατανόηση, την αναγνώριση και την ανάδειξη των προβλημάτων και δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι οικογένειές τους λόγω των διαταραχών, αναπηριών και
μαθησιακών δυσκολιών τους.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας, τους φίλους μας αλλά και όλους όσοι θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας ότι κάθε πρώτη Τρίτη κάθε μήνα θα τους περιμένουμε στα Λιθαρίτσια στις 19.00.
Εκεί θα μπορούμε να συζητήσουμε όποιο πρόβλημα μας απασχολεί σχετικά με τα παιδιά μας, όλοι μαζί μπορούμε να αποφασίζουμε την εκκίνηση όποιας διαδικασίας χρειάζεται για την στήριξη των παιδιών μας και των οικογενειών μας"
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6948 309 101 και 9482 12178.

Read more: http://i-diadromi.blogspot.com/2010/11/blog-post_8383.html#ixzz16WPYRoQ0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου