Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑμεΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκανγια 3η συνεχόμενη χρονιά οι κολυμβητικοί αγώνες «Όλοι μαζί στις Σέρρες» για αθλητές με αναπηρίες μαζί με αθλητές χωρίς αναπηρίες.

Στόχος των αγώνων είναι η ισότητα και η σύσφιξη των σχέσεων όλων των παιδιών.
Συμμετείχαν συνολικά 60 αθλητές από σωματεία της Β. Ελλάδος και της Βουλγαρίας.
Κατά την διάρκεια των αγώνων βραβεύτηκαν ο Παραολυμπιονίκης αθλητής Τσότρας Νικόλαος και ο βετεράνος αθλητής κολύμβησης Στεφανάτος Γεώργιος για την πολύχρονη πορεία του στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας.

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός-ΑμεΑ συγχαίρει για τις επιτυχίες των αθλητών τους τις προπονήτριες Πέτια Μιλαντίνοβα, Ηλιοπούλου Σταλαχτή, Αγγελίδου Έμυ, Τσακίρη Μάγδα, Μένη Κουϊρουκλή και τον Παντελή Κεσκινίδη, τους αθλητές του και τους γονείς τους.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους καθηγητές και τους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Σερρών για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και τον γιατρό κ. Αντρέου Παναγιώτη για την εθελοντική του προσφορά.

Ακόμη, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ Πανσερραϊκού-ΑμεΑ ευχαριστεί τους χορηγούς των αγώνων: το Επιμελητήριο Σερρών και τον Πρόεδρο του κ. Δρογαλά Αριστείδη, την Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, την Εταιρεία παιδικών ενδυμάτων Sprinter και τον ξενώνα «Λημναίο» στα Χρυσοχώραφα Σερρών και εύχεται σε όλους Καλό και δημιουργικό το έτος 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου