Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η διεθνής κολυμβητική συνάντηση ΑμεΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η διεθνής κολυμβητική συνάντηση ΑμεΑ. Καταρρίφτηκαν 14 Πανελλήνια ρεκόρ και όλοι οι αθλητές πέτυχαν υψηλές επιδόσεις ενόψει των Παραολυμπιακών αγώνων που ακολουθούν.
Η διεθνής κολυμβητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νάουσας, το Σάββατο 28 Απριλίου.
Χορηγός των αγώνων ήταν ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.με.Α.,υπο την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Α.με.Α ,σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας.
Συμμετείχαν περίπου 100 κολυμβητές από όλη την Ελλάδα, την Πολωνία και το Ισραήλ.
Οι άρτιες εγκαταστάσεις (κολυμβητήριο- ξενοδοχείο) σε συνδυασμό με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου το εκπληκτικό φυσικό τοπίο και την άψογη διοργάνωση, συνετέλεσαν ώστε οι αγώνες να στεφθούν από απόλυτη επιτυχία.
Ο Σύλλογος Γονέων και Φιλών Αθλητών ΑμεΑ, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και ο Δήμος Νάουσας δημιούργησαν τις βάσεις για κολυμβητικούς αγώνες Α.με.Α με διεθνή προοπτική και υψηλά στάνταρ.


Ο Πρόεδρος Δ.Σ

Καραγκιοζίδης Χαρίλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου