Ο «Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Α.Μ.Ε.Α» ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών Α.Μ.Ε.Α, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας. Ο σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, διαλέξεων, ομιλιών κ.λ.π

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

7ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2013



      Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Ατόμων με Αναπηρίες διοργανώνει το 7ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.
        Το 7ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας.
         Οι συμμετοχές των αθλητών θα πρέπει να αποστέλλονται με email στη διεύθυνση hellenic_sfpd@eaom-amea.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   το αργότερο έως την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013.
      


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου